سفارش تبلیغ
صبا ویژن
...:اللهم عجل لولیک الفرج.:..
 
وبلاگ منتظران منجی

سلام به همه دوستان عزیز امروز یک شعر در مورد امام زمان گذاشتم امیدوارم

خوشتون بیاد

 

ادامه مطلب...

نوشته شده در تاریخ یادداشت ثابت - سه شنبه 93/11/15 توسط mohammaddanesh

Ayatollah Khamenei: After negotiations, in Zionist regime they said they had no more concern about Iran for next 25 years; I’d say: Firstly, you will not see next 25 years; God willing, there will be nothing as Zionist regime by next 25 years. Secondly, until then, struggling, heroic and Jihadi morale will leave no moment of serenity for Zionists.

پوستر 25 سال آینده فلسطین اشغالی

ناخدای انقلاب : بعد از اتمام این مذاکراتِ هسته‌ای، شنیدم صهیونیست‌ها در فلسطین اشغالی گفتند فعلاً با این مذاکراتی که شد، تا 25 سال از دغدغه‌ی ایران آسوده‌ایم؛ بعد از 25 سال فکرش را میکنیم. بنده در جواب عرض میکنم اوّلاً شما 25 سال آینده را نخواهید دید. ان‌شاءالله تا 25 سال دیگر، به توفیق الهی و به فضل الهی چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت؛ ثانیاً در همین مدّت هم روحیّه‌ی اسلامیِ مبارز و حماسی و جهادی، یک لحظه صهیونیست‌ها را راحت نخواهد گذاشت؛

جهت دریافت فایل با کیفیت پوستر به ادامه مطلب مراجعه نمایید...

 

با ذکر یک صلوات و هدیه برای فرج امام زمان (عج) دریافت نمایید

 

حجم فایل : 2,58 مگابایت
دانلود نمایید


نوشته شده در تاریخ جمعه 94/6/20 توسط mohammaddanesh



نوشته شده در تاریخ یکشنبه 94/4/21 توسط mohammaddanesh

چرا حضرت عباس(ع) “باب الحوائج” و “باب الحسین” نامیده شدند؟

حضرت عباس علیه السلام در دوران زندگانى امام مجتبى علیه السلام پیوسته کنار آن حضرت به مددکارى مردم و برآوردن نیازهایشان مى‏‌پرداخت.

این رویه در زمان امامت امام حسین علیه السلام و پیش از جریان عاشورا نیز ادامه داشت تا آنجا که هرگاه نیازمندى براى کمک خواستن نزد این دو امام همام مى‌‏آمد، حضرت عباس علیه السلام مأمور اجراى دستور امام خویش مى‌شد.

حضرت عباس علیه السلام جایگاه بلندى نزد برادرش امام حسین علیه السلام داشت. نوشته‌‏اند:

«همان‌گونه که پدرش امیرالمؤمنین علیه السلام جایگاه بلندى نزد پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله داشت و باب او بود و هرگاه مشکلى روى مى‌‏داد پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله ابتدا آن را با على علیه السلام در میان مى‌گذاشت، عباس علیه السلام نیز چنین حالتى نسبت به امام حسین علیه السلام داشت.

امام با پیشامد هر مشکلى آن را با برادرش در میان گذاشته و از او مى‏‌خواست که آن مشکل را برطرف نماید.» این مسئله سبب شد تا ایشان را باب الحوائج؛ «برآورنده نیازها» بخوانند البته به نظر مى‏‌رسد این لقب بعدها در نتیجه توسل‌‏ها و کرامت‏‌هاى آن حضرت به ایشان داده شده است.

باب الحسین علیه السلام

شدت دلبستگى حضرت عباس علیه السلام به برادر بزرگ‏تر خود، امام حسین علیه السلام تا آنجا بود که همواره خود را خدمتگزار وى مى‌دانست و براى اجراى فرمان‏‌هاى ایشان همیشه پیش‏قدم بود.

این بدان دلیل بود که پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمود: «اَنَا مَدِینَهُ العِلمِ وَ عَلِىٌّ بَابُهَا فَمَن اَرَادَ مَدِینَهَ فَلْیَأْتِ البَابَ؛ من شهر دانش هستم و على علیه السلام دروازه ورود به آن است.

پس هرکس خواهان ورود به شهر دانش است، باید نخست سراغ درِ آن را بگیرد.» حضرت عباس علیه السلام نیز درب ورود به شهر حسینى علیه السلام بود.

از علامه فقید طباطبایى؛ نویسنده تفسیر بزرگ المیزان در این باره نقل شده است که فرمود: «مرحوم سید السّالکین و برهان العارفین، آقا سید على قاضى فرمود: در هنگام کشف بر من روشن و آشکار شد که وجود مقدس اباعبداللّه الحسین علیه السلام مظهر رحمت کلیّه الهیه است و باب و پیش‏کار آن حضرت، سقاى کربلا، سرحلقه ارباب وفا، آقا باب الحوائج الى اللّه، ابوالفضل العباس صلوات اللّه و سلامه علیه است».

منبع: باشگاه خبرنگاران



نوشته شده در تاریخ پنج شنبه 94/3/7 توسط mohammaddanesh



نوشته شده در تاریخ سه شنبه 94/3/5 توسط mohammaddanesh



نوشته شده در تاریخ یکشنبه 94/3/3 توسط mohammaddanesh



نوشته شده در تاریخ یکشنبه 94/3/3 توسط mohammaddanesh

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد

ادامه مطلب...

نوشته شده در تاریخ یکشنبه 94/2/6 توسط mohammaddanesh

دعا را از دست ندهیم

شرط استجابت دعا چیست؟

نویسنده: محمد دانش – 1393/11/5

 ما دعا مى کنیم و درخواست خود را از خدا مى خواهیم ، ولى استجابتى نمى بینیم.
[شرط استجابت دعا چیست؟] ادامه مطلب...

نوشته شده در تاریخ یکشنبه 93/11/5 توسط mohammaddanesh
نوشته شده در تاریخ شنبه 93/11/4 توسط mohammaddanesh
<   <<   6   7   8   9   10      

قالب وبلاگ | ابزار صلوات شمار